Tarieven

Tarieven voor gedragstherapie voor katten m.i.v. 1 mei 2010

Tarief consult:
Het tarief voor een consult bedraagt € 95,00 incl. btw/excl. reiskosten en parkeergeld.

In dit bedrag zit een uitgebreide vragenlijst, een (huiselijk) consult, een therapieplan/advies op schrift, overleg (indien nodig) met uw dierenarts of homeopaat, nazorg via telefoon of e-mail voor 3 maanden en een evaluatieformulier inbegrepen. 

Bij het verplaatsen van een afspraak of geen afbericht bij verhindering binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak, wordt € 25,00 in rekening gebracht.

 

Tarief (extra) 2e consult:

Het tarief voor een 2e consult bedraagt € 40,00 incl. btw/excl. reiskosten en parkeergeld.

 

Reiskosten:

De reiskosten bedragen € 0,19 per kilometer vanaf mijn huis naar de plaats van bestemming, en de reisafstand wordt berekend door GOOGLE reisplanner. Als de enkele reis afstand boven de 50 kilometer vanaf mijn huis uitkomt, wordt er een eenmalige toeslag van € 10,00 berekend in verband met een langere reistijd.

 

Spreekuur bij dierenarts:

Het tarief voor het spreekuur bedraagt € 10,00 incl. btw. Het is niet de bedoeling dat u uw kat meeneemt naar het spreekuur. Indien er een consult uit komt, vervalt het bedrag voor het spreekuur en geldt het tarief zoals vermeld staat bij tarief consult.

 

Vragen stellen katten (probleem) gedrag per e-mail of telefoon:
Het tarief voor het stellen van vragen bedraagt € 15,00 incl. btw en (indien van toepassing) hand-out. Uitgebreide problemen kunnen niet met één mailtje of telefoongesprek verholpen worden, daarvoor is gedragstherapie nodig (zie hiervoor de pagina werkwijze). Indien er een consult uit komt, vervalt het bedrag voor het vragen stellen en geldt het tarief zoals vermeld staat bij tarief consult.

Voorlichting:
Het tarief voor voorlichting/adviezen bedraagt € 15,00 incl. btw en (indien van toepassing) hand out /excl. reiskosten en parkeergeld.  Sommige voorlichting kan via de e-mail of telefoon afgehandeld worden.

Benchhuur:

De huur van een bench bedraagt € 15,00 incl. btw per kwartaal tot een maximum uitleen van 1 jaar.
 

© Kat aan het woord 2010
 

Terug naar boven